Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Apple iPod Nano 16GB (7th Generation) køb.

Apple iPod Nano 16GB (7th Generation)

Den nyeste generation af den klassiske iPod med hele 16 GB.

Apples 7. generation af iPoden er nu spækket med nye lækre detaljer og massevis af lagerplads.

Hvis du én gang før har prøvet en iPod, ved du at den er nem og lækker at betjene og kan afspille alle dine yndlingssange. Denne gang har Apple taget det næste skridt og udviklet 7. generation af iPoden, som er fyldt med endnu flere lækkerier end tidligere.

Med lækre touchfunktioner udnytter du den lille iPod optimalt, da den er let og lille at have i lommen, men samtidig har en stor skærm, hvor du kan nyde af et godt billede på for eksempel dine yndlingsalbums. Med den smarte software er det utrolig let at skifte og sortere blandt dine yndlingssange, yndlingsalbums eller yndlingskunstnere. Der er også en søgefunktion, der gør det let og hurtigt at finde, præcis hvad du leder efter. For at skifte sang kan du også benytte dig af den avancerede ryste teknologi, der gør det let og hurtigt at skifte til næste sang uden at gå ind og ud af nogen menuer.

Med den smarte Genius software kan du også let udforske ny musik. Denne software er nemlig udviklet til automatisk at finde musik, der minder om det, du bedst kan lide. Når du klikker på din Genius funktion ved en af dine sange, så vil din iPod Nano altså automatisk selv finde andre lignende sange, som den vil anbefale til dig. Den kan oprette din helt egen Genius spilleliste, hvor der er fyldt med sange, som du vil elske. Denne funktion kan også lave miksede spillelister, hvor du kan opdage gammelt musik, som du slet ikke vidste, at du havde. Du får altså en ny bedste ven, der kan hjælpe dig med at opdage både nyt og gammelt musik.

Da den nyeste generation af iPoden ikke har nogle deciderede knapper, men arbejder efter touch på lige fod med din smartphone, så har Apple haft mulighed for at udvikle en endnu større skærmoverflade. På de 2,5” kan du altså se alle dine yndlingsfilm og serier og let og hurtigt spole frem og tilbage mellem dem. Du kan altså let have underholdning med overalt på farten. Med den store skærm og hele 16 GB lagerplads har du også rig mulighed for at fylde din iPod med billeder, som du kan se overalt.

Med den seneste Bluetooth 4.0 teknologi kan du også let og hurtigt forbinde din iPod med dine trådløse høretelefoner og nyde god musik og film uden nogen kabler.