Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

  • Forhandlere
  • Pris
  • bolind

  • kr 2,887.50 inkl. fragt

    kr 2,887.50 ekskl. fragt
  •  Til butik!

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Siemens WM14B262DN køb.

Siemens WM14B262DN

Energiklasse A+++ vaskemaskine til en absolut favorabel pris.

Fantastisk miljørigtig vaskemaskine med virkelig god ydelse og flere nyttige specialfunktioner, om optimerer vaskeoplevelsen.

At vælge miljørigtigt er gået hen og blevet meget mere end bare en trend. Det er for rigtigt mange danske forbrugere nærmest blevet en integreret del af hverdagen, og det skyldes to forhold. For det første de enormt høje energipriser, der hører til de faste udgifter på budgettet og derfor er vigtige at minimere så meget som muligt. For det andet hensynet til miljøet omkring os. Det gælder med andre ord om at belaste det så lidt som overhovedet muligt.

Med en Siemens WM14B262DN vaskemaskine i energiklasse A+++ er du godt på vej til at gøre dit for at spare på elregningen og derudover være med til at passe godt på miljøet.

Denne energivenlige vaskemaskine har en rigtig god ydelse, der betyder, at den vasker både hurtigt og godt. Den har en kapacitet på 6 kg, og det er derfor en maskine, der passer ind i de fleste hjem med et nogenlunde almindeligt vaskebehov.

Hvis du kigger lidt nærmere på maskinens design, vil du opdage, at den er enkel og flot, og hat maskinen ar en størrelse, der gør den nem at placere i enten bryggers, mellemgang, badeværelse eller køkken. Med sine H: 850 x B: 600 x D: 590 mm hører den nemlig ikke til blandt de mest pladskrævende maskiner, ligesom den med en bruttovægt på 69 kg er nem at håndtere.

Der er tale om en særdeles brugervenlig vaskemaskine, der kan fremvise flere specialprogrammer og -funktioner på displayet, der er nemme og enkle at gå til. Blandt disse programmer er f.eks.: Strygelet Special, Sportive Plus, AllergiPlus, Super 15 min./Super 30 min. og Mix.

Af specialfunktioner kan nævnes VarioPerfect, hvor du har mulighed for at energi- eller tidsoptimere den enkelte vask og på den måde bestemme, hvad du prioriterer i forhold til den aktuelle vask. Herudover kan du gøre brug af funktioner som EcoPerfect og SpeedPerfect. Det er helt og alene dig, der bestemmer, hvordan du ønsker, at dine vaske skal være, og du har derfor en enestående mulighed for at planlægge vasketider i forhold til dine øvrige gøremål.

I forhold til andre sammenlignelige vaskemaskiner på markedet inden for samme kategori får du fuld valuta for dine penge. Det er en nemlig velfungerende maskine til en yderst konkurrencedygtig pris, som betyder, at de fleste kan være med.