Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Siemens WM14W447DN køb.

Siemens WM14W447DN

Siemens WM14W447DN – energi- og tidseffektiv vaskemaskine.

Siemens WM14W447DN er en vaskemaskine af højeste kvalitet med en 10 års garanti på motoren.

Den innovative iQdrive-motor i denne vaskemaskine sikrer dig en lang holdbarhed. Motoren er designet uden konventionelle kulbørster, som almindeligvis slides på grund af mekanisk friktion. Denne friktion slipper man for i iQdrive-motoren, hvilket gør den ekstremt slidstærk og effektiv, og netop derfor tilbyder Siemens en 10 års garanti på denne. Det, at der ikke er kul i motoren, gør desuden, at den bliver mere støjsvag og dermed mere behagelig at have stående.

Den anden banebrydende teknologi i denne maskine er Eco- og VarioPerfect. Her får du en energi- eller tidsbesparende løsning, som er kompatibel med stort set alle programmerne på maskinen. Reduktionen i enten tid eller energi er betydelig, men der gås ikke på kompromis med renheden af tøjet – du er altid sikret en ordentlig og grundig vask på trods af det lave energi- eller tidsforbrug.

Udover VarioPerfect har du også mulighed for at køre en ekstremt kort vask på blot 15 minutter. Du får et lynhurtigt program, som vasker, skyller og centrifugerer tøjet på rekordtid. Rigtig smart til enten sportstøj, der skal vaskes ofte, eller små portioner af farvet tøj, der ikke skal blandes med andet. Vaskemaskinen er desuden energiklasse A+++, hvilket er det bedste, du kan få. På den måde bruger du mindre strøm og sparer miljøet mere for belastning end ved en lavere energiklasse.

Anvendelsen af vaskemaskinen er supernem. Det intuitive display gør det let at vælge de forskellige programmer samt tilvælge VarioPerfect med blot et enkelt tryk. Displayet er stort, hvilket sørger for, at du nemt kan manøvrere rundt i mulighederne samt se temperatur og omdrejningstal på hvert enkelt program. Desuden er der masser af gode ekstrafunktioner som for eksempel en 24 timers sluttidsindstilling. Og selv regntøj og andet outdoor-tøj kan vaskes med et specielt program, som renser skånsomt og imprægnerer automatisk.

Rent fysisk kan tromlen klare 1 til 7 kg vasketøj, hvilket for mange vil være passende. Tromlen er lavet i rustfrit stål af højeste kvalitet, der sikrer en god vask hver eneste gang. Derudover er maskinen designet med vibrationsreducerende sider, som sørger for en støjsvag vask uden vibrationer gennem hele gulvet.

Alt i alt får du altså en vaskemaskine, der både kan klare de små og hurtige vaske i hverdagen, men også specialvaske som rengøring og imprægnering af regntøj. Alt sammen hurtigt eller energibesparende.