Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

 • Butikken sender til Danmark.
 • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
 • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

 • UGX - Ultimate Gaming Xperience

 • kr 457 - 515 inkl. fragt

  kr 449.00 ekskl. fragt
 •  Til butik!

 • Produkt-Guiden.dk

 • kr 756.00 inkl. fragt

  kr 707.00 ekskl. fragt
 •  Til butik!

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Microsoft Xbox One Wireless Controller - Black køb.

Microsoft Xbox One Wireless Controller - Black

Kvalitetscontroller, der ligger godt i hånden.

Denne trådløse Xbox One-controller er den officielle controller til Microsofts nyeste konsol på markedet. Controlleren minder på mange områder om controlleren til dens forgænger Xbox 360, men der er skam sket en række forbedringer, hvis man sammenligner den nye og gamle controller. Den primære årsag til, at Xbox One-controlleren ligner controlleren til Xbox 360 skyldes designet, der er mere eller mindre identisk. Det giver også rigtig god mening, at Microsoft har holdt fast i dette design, da dette design medvirker til, at controlleren ligger ekstremt godt i hånden på brugeren.

En Xbox One-controller er helt præcist forbedret på mere end 40 områder i forhold til Xbox 360-controlleren. En af disse forbedringer vedrører vibratoren i controlleren. Den nye controller indeholder vibrationsmotorer, der sender vibrationer ud i spillerens fingerspidser. Dette bidrager til at gøre det til en yderst livagtig oplevelse at game på en Xbox One.

Controlleren består af to forskellige styrepinde, en i højre side og en i venstre side. Controlleren består ydermere af en række forskellige taster. Tasterne i højre side bruges i forbindelse med spil til konsollen, mens de midterste taster primært bruges til at navigere rundt i Xbox Ones styresystem. Der er ligeledes nogle taster på toppen af controlleren, og disse bruges tilmed i forbindelse med spil til konsollen.

Controlleren er yderst robust, og hvis man passer godt på den, er vi ikke i tvivl om, at den holder i rigtig mange år. Det kan dog ske, at man bliver en smule frustreret, hvis man taber et spil af den eller anden karakter, og her er det ikke umuligt at frustrationerne går ud over controlleren. Dette er selvfølgelig ikke optimalt, men heldigvis er controlleren så robust, at den i et vist omfang kan overleve angreb fra ”dårlige tabere”.

Xbox One-controlleren er trådløs, hvorfor forbrugeren selvsagt slipper for at bøvle med en masse ledninger, som han/hun eller andre kan risikere at falde over. Det trådløse system fungerer uden problemer, og spilleren kan faktisk sidde relativt langt væk fra konsollen uden at opleve signalproblemer. Når man tilslutter sin controller til sin konsol første gang, skal man trykke på en lille knap på både controlleren og konsollen. Denne knap fortæller konsollen og controllen, at disse produkter skal interagere. Dette plejer ikke at tage lang tid, før produkterne samarbejder, og når forbindelsen mellem disse er oprettet, husker produkterne det, hvilket vil sige, at næste gang man tænder sin controller, er denne allerede forbundet til ens konsol. Det er faktisk så smart lavet, at så snart man tænder sin controller, der i forvejen er forbundet til ens konsol, så tænder konsollen også automatisk.