Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

 • Butikken sender til Danmark.
 • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
 • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

 • Forhandlere
 • Pris
 • bolind

 • kr 3,323.75 inkl. fragt

  kr 3,323.75 ekskl. fragt
 •  Til butik!

 • SA-Service

 • kr 3,399.00 inkl. fragt

  kr 3,099.00 ekskl. fragt
 •  Til butik!

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Electrolux EDP2074PDW Hvid køb.

Electrolux EDP2074PDW Hvid

Tørretumbler fra Electrolux tørrer hurtigt og skånsomt.

Denne tørretumbler fra Electrolux er en maskine, som tørrer dit tøj hurtigt og effektivt. Samtidig sørger den for en skånsom behandling, så tøjet ikke bliver slidt.

Med denne intelligente Electrolux EDP2074PDW kan du være helt sikker på, at dit tøj får den helt rigtige tørring. Electrolux EDP2074PDW er udstyret med det såkaldte OptiSense-system, som tilpasser tørretiden efter mængden af tøj og tøjets fugtighed. Maskinen kører altså ikke i længere tid end nødvendigt. På den måde tørres dit tøj effektivt, men uden overtørring som kan skade tøjet. Du kan også være sikker på, at Electrolux EDP2074PDW ikke bruger mere elektricitet end højst nødvendigt.

Maskinen kan rumme helt op til 7 kg. tøj eller andre produkter. Det betyder, at den også kan have plads til tungere emner, som eksempelvis en stor dyne eller en tung jakke. Du behøver ikke nødvendigvis kæmpe for at fylde maskinen helt op til kanten, da det intelligente OptiSense-system automatisk forkorter tørringen, hvis maskinen ikke er fyldt op.

Electrolux EDP2074PDW er en kondenstørretubler. Det vil sige, at den blot skal sættes i en stikkontakt og ikke behøver adgang til afløbet. Kondensvandet opsamles i vandbeholderen i bunden af maskinen. Du kan let selv tømme vandbeholderen, når maskinen har kørt et par tørringer. Er der en afløbsslange monteret, vil den selv pumpe vandet væk.

Udover de almindelige standardprogrammer, har Electrolux EDP2074PDW en lang række specielle programmer, som du kan bruge, hvis du vil give dit tøj den helt rigtige og mest skånsomme behandling. Electrolux EDP2074PDW kan blandt andet indstilles til programmerne Skånsom/finvask, Strygelet plus, Opfriskning, Blandet bomuld/syntetisk, Sportstøj, Tidsstyret og Uld genopfriskning. Alle programmer sørger for at tromlen roterer begge veje, så tøjet frigøres og ikke filtres sammen. Det giver mere krølfrie resultater, så du kan springe over strygningen eller klare dig med en let strygning.

På maskinens lille display øverst i panelet, kan du altid høje øje med, hvor lang tid din vask tager, og hvor lang tid der er tilbage af den igangværende vask. Her kan du også anvende den udskudte start-funktion, så tørringen først starter, når du ønsker det. På den måde kan du sikre, at tøjet er helt tørt og friskt, lige når du kommer hjem fra arbejde. Eller at maskinen ikke kører og støjer, mens du har gæster.

Maskinen har en vendbar dør, så du selv kan bestemme, om skal åbnes fra højre eller venstre. Det er praktisk, hvis Electrolux EDP2074PDW skal stå et sted, hvor pladsen er begrænset.