Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Bosch WTW875M8SN Hvid køb.

Bosch WTW875M8SN Hvid

Bosch – når du ikke vil gå på kompromis med bedste kvalitet.

Hvis du er ved at være træt af din gamle tørretumbler, enten fordi den bruger alt for meget energi, eller du ikke synes, at den har nok kapacitet til jeres husstand, så er det måske på tide at se lidt på Bosch WTW875M8SN Hvid.

De fleste af os forbinder tyske Bosch med hvidevarer af høj kvalitet, og det får du naturligvis også, hvis du investerer i denne fantastiske tørretumbler. Her går 1. kl. kvalitet hånd i hånd med top-ydelse, pålidelighed og ikke mindst brugervenlighed, så du kan glæde dig, hver gang du åbner lågen og placerer tørretøj i tromlen. Det virker bare.

Der er tale om en såkaldt kondenstørretumbler i energiklasse A++. Det betyder kort sagt, at den er konstrueret på en måde, der gør, at den afkøler luften fra maskinen, og at vandet, der opsamles fra fugten, som afgives fra tøjet, opsamles i en speciel beholder. Det betyder, at du så skal tømme beholderen for kondensvand, typisk efter hver anden tørring.

Med denne Bosch kondenstørretumbler får du dog en A-mærket maskine med integreret varmepumpe. Endnu en fordel er, at du ikke behøver at lave hul i muren til aftræk, da den fugtige luft jo ikke skal ledes ud i det fri. Det gør det jo alt andet lig noget nemmere, hvis du bor i en lejlighed, eller i et hus, hvor udlejeren ikke tillader, at der skal etableres et aftræk. Grundene til at det ikke kan lade sig gøre, kan være mange, men løsningen er måske kun én, nemlig en kondenstørretumbler som denne fra Bosch.

Der er som sagt tale om en A-mærket kondenstørretumbler med indbygget varmepumpe, og det betyder at du kan spare penge på din varmeregning. Da det er en fast post på budgettet, vil du hurtigt kunne mærke, at du ikke længere skal afsætte så mange penge til denne, og det er naturligvis rart at vide, at sådan vil det fortsætte fremover.

Bosch WTW875M8SN Hvid har en kapacitet på 8 kg, og for langt de fleste familier er det den helt perfekte kapacitet med hensyn til mængde tørretøj pr. tørring. Ellers kan det nævnes, at den er frontbetjent, og at der medfølger flere forskellige programmer og specialfunktioner, som gør både tørringen optimal, men som også gør det utroligt nemt at betjene og håndtere maskinen. Det er for eksempel: SensitiveDrying-system, SelfCleaning Condenser, AutoClean og AutoDry.