Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

 • Butikken sender til Danmark.
 • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
 • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

 • Forhandlere
 • Pris
 • Bamboo Solution

 • kr 8,799.00 inkl. fragt

  kr 8,799.00 ekskl. fragt
 •  Til butik!

 • EDB centret

 • kr 8,799.00 inkl. fragt

  kr 8,799.00 ekskl. fragt
 •  Til butik!

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Apple MacBook Air 1.6GHz 8GB 128GB SSD Intel HD 6000 13'' køb.

Apple MacBook Air 1.6GHz 8GB 128GB SSD Intel HD 6000 13''

Fantastisk laptop fra Apple. MacBook Air 1 er helt i front.

Endnu hurtigere end forgængerne, lækkert design og til attraktiv pris. Med MacBook Air 1 tilbyder Apple en optimal computer til mange slags brug.

Umiddelbart er det mest iøjnefaldende ved Apple MacBook Air 1 naturligvis designet. Apples design er nu engang trendsættende, og med denne ultratynde bærbare er barren sat endog meget højt. Udover at det selvfølgelig ser smart ud med så smal en computer, er det selvsagt en fordel netop for en bærbar computer, at den ikke hverken fylder eller vejer ret meget.

Apple MacBook Air 1 er nem at transportere omkring, hvilket også gerne skulle være tilfældet. Den passer snildt i mangen en rygsæk eller taske, og med denne Apple MacBook Air har du samtidig et redskab, der helt klart er værd at tage med dig. MacBook Air 1 er ideel til både arbejdsbrug, studie og fritidsfornøjelser. Med den høje ydelse, hurtigheden og den store hukommelse er Apple MacBook Air 1 glimrende til stort set alle opgaver. Vi taler om en meget alsidig bærbar computer til brug i mange sammenhænge.

For en bærbar computer er batteriets levetid særdeles vigtigt. Med denne MacBook Air 1 har Apple opnået en væsentlig besparelse af strømforbruget, hvilket giver lang brugstid for batteriet. Apple siger selv mindst 12 timers konstant brug, i al fald klarer MacBook Air uden problemer et par arbejds- eller studiedage mellem hver opladning, med intens surf på internettet, og måske desuden kiggen billeder og video, lytten til musik og så videre. Kort sagt er batteriet rigtig godt, og det vil ikke afholde dig fra at bruge computeren på arbejde, på studiet, eller på rejse sådan, som du har lyst til og til brug for det.

Apple MacBook Air 1 betjener sig af styresystemet Mac OS X Maverick, og det er blandt dette styresystem, der sørger for besparelsen på strømforbruget. Med styresystemet følger desuden programmerne iLife og iWork, der er blevet standard i alle computere fra Apple, og samtidig indeholder Apple MacBook Air 1 en ret omfattende pakke med forskellig software, både sager til billed- og videoredigering, regneark, teksbehandling og en hel del mere. Sammenlagt er der således rigeligt til at tilfredsstille langt de fleste brugere, også fordi Core i-processoren på 1.6 Ghz sørger for hurtig behandling af enhver proces.

Med denne Apple MacBook Air 1 får du sammenlagt et virkelig godt redskab, som vil tjene dig godt i praktisk taget enhver sammenhæng, hvor du har brug for en hurtig og effektiv bærbar computer. Smukt design, stor ydelse, og masser af hukommelse. Alt sammen endda til en pris, hvor de fleste af os kan være med.