Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

 • Butikken sender til Danmark.
 • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
 • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

 • Jumbo Computer

 • kr 17,364.00 inkl. fragt

  kr 17,304.00 ekskl. fragt
 •  Til butik!

 • EDB centret

 • kr 17,499.00 inkl. fragt

  kr 17,499.00 ekskl. fragt
 •  Til butik!

 • TimeComputer

 • kr 18,616.25 inkl. fragt

  kr 18,521.25 ekskl. fragt
 •  Til butik!

 • Buyblue.dk - Kun B2B

 • kr 19,342.50 inkl. fragt

  kr 19,217.50 ekskl. fragt
 •  Til butik!

 • ELdanmark.dk

 • Fragt ukendt

  kr 22,944.33 ekskl. fragt
 •  Til butik!

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Apple MacBook Pro 2.2GHz 16GB 256GB SSD Intel Pro Iris 15'' køb.

Apple MacBook Pro 2.2GHz 16GB 256GB SSD Intel Pro Iris 15''

Apples hurtigste laptop med superskærm og høj ydeevne.

Med Macbook Pro Retina 2.2Ghz har Apple produceret en lynhurtig og kraftfuld computer. Og den er stadig let og elegant.

Denne Macbook Pro fra Apple har med sine 2.2Ghz en markant stærkere ydeevne end de almindelige Mac-computere. Den kan håndtere dine tunge spil og arbejdsopgaver uden at komme på overarbejde. Med dens Core i7-processor kan du være sikker på, at den altid kan følge med i højeste gear og din ventetid bliver reduceret til minimum.

Selvom Apple Macbook Pro Retina 2.2GHz er stærk og kraftfuld, har den stadig den elegance, som du kender fra Apples andre produkter. Det kommer for eksempel til udtryk i den spejlblank Retina-skærm, som sikrer knivskarpe billeder og videoer. Den lille Macbook har mere end 5 millioner pixels pakket ind i skærmen på 15”. Det er mere end de fleste HD-tv og er en garanti for smukke og helt naturtro billeder. Når du læser mails eller artikler står de så skarpt, at du vil føle, du læser dem på printet papir.

På en enkelt opladning kan den kraftfulde Apple Macbook Pro Retina 2.2GHz holde i op til 8 timer i brug. Det er imponerende for enhver bærbar computer. Men for en høj-ydeevne Macbook, som både er tynd og let, er det ekstra imponerende. Når Macbook’en står på stand-by kan den klare omtrent 30 dage på en enkelt opladning.

Macbook Pro Retina kommer med styresystemet Mac OS X installeret. Det betyder, at du får alle de programmer, som er nødvendige for at arbejde, lave skolearbejde eller bare have det sjovt bag skærmen. Du kan redigere og fremvise dine billeder i iPhoto. Du kan se de nyeste film på den flotte Retina-skærm i iMovie. Og du kan tale med dine venner og familie i høj opløsning, når du bruger Facetime. Derudover findes der en masse andre programmer, som vil hjælpe dig i hverdagen.

Denne Macbook Pro Retina 2.2Ghz er udstyret med de seneste Wi-Fi og Bluetooth-teknologier, så du kan være trådløs og samtidig nyde internet i højeste hastighed. Med AirPlay og Apple TV kan du afspille film eller vise billeder på dit fladskærms-tv, mens du sidder med din Macbook i skødet et par meter fra TV’et – 100 procent trådløst. Og når du bare skal surfe på nettet, sørger Mac’en for at optimere din forbindelse til Wi-Fi-routeren, så du kan browse i højeste hastighed.