Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Weber Q3200 køb.

Weber Q3200

Weber Q3200 - en flot og funktionel grill.

Med en Weber Q3200 får du det bedste af det bedste inden for gasgrill: En kompakt grill, der alligevel har et overraskende stort grillareal. Gasgrillen er god, ikke mindst når det skal gå hurtigt, for den er varm i løbet af ingen tid.

Weber har for længst slået sit navn fast som den førende leverandør af grill og grilltilbehør i høj kvalitet, der holder. For mange grillentusiaster verden over er det derfor kun Weber, der duer.

Fra kuglegrill til gasgrill

Der var engang, hvor Webers kuglegrill til kul var det nyeste nye inden for grillverdenen, så sådan en skulle vi alle have. Der er stadig mange, der mener, at en rigtig grill er en kulgrill. Men efterhånden er der også flere og flere, der har fået øjnene op for fordelene ved en gasgrill, for eksempel en af dem fra Webers Q-serie. En gasgrill er nemlig varm på ingen tid. Så kan du hurtigt få noget på grillen og færdige retter på bordet. Det kan være en fordel, hvis du er en af dem, der griller tit, og også på en helt almindelig hverdagsaften.

Mange kan alligevel ikke helt slippe kulgrillen og duften af grillkul. De vælger så at bruge gasgrillen til hverdag og lege med kulgrillen i weekenderne og ferierne, hvor der er bedre tid til den slags.

Den gode grillsmag er der stadig – uanset, om du vælger en kulgrill, en elgrill eller en gasgrill. Med en af hver ved hånden er du klar til at grille ved enhver lejlighed.

Webers Q-serie består af en række forskellige gasgrill i forskellige størrelser. De mindste modeller er velegnede til for eksempel at tage med på picnic, i båden eller på stranden.

Weber Q3200 er flagskibet i Q-serien. Det er en meget rummelig, men alligevel kompakt grill med to brændere, der betyder, at du kan grille både ved direkte og indirekte varme. De to sideborde giver praktisk afsætningsplads. Derudover har Weber Q3200 en smart lygte i håndtaget, en praktisk brødhylde og en lille skuffe.

Weber Q3200 er udstyret med hjul, så den er nem at flytte rundt med på terrassen. Den fylder ikke så meget som Webers traditionelle store kuglegrill med sideborde, men den er alligevel meget rummelig, når hele familien skal have mad fra grillen.

Weber laver også mange forskellige former for grilltilbehør. Noget er nødvendigt, andet er bare rart at have. Men man skal som bekendt aldrig gå ned på udstyr.