Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Weber Spirit Original E-310 køb.

Weber Spirit Original E-310

Funktionel og flot kvalitetsgasgrill i den bedste udførelse.

Gasgrill i absolut bedste materialer, som sikrer velsmagende og lækker mad direkte fra grillen. Nemt og brugervenligt udstyr og tilbehør.

Der er ingen tvivl om, at rigtigt mange danskere er gået hen og blevet virkelige grill-entusiaster. Aldrig før har det været så populært at grille, og det skyldes i høj grad en kombination af 2 forhold. For det første er den en aktivitet, der ikke kræver masser af forberedelse, før du kan komme i gang, og så findes der et stort udvalg af griller og tilbehør.

I dag anvender de flest en eller anden form for gasgrill. Den er både hurtig at varme op, og så kan du anvende den til at tilberede et hav af retter. Kød, grøntsager, frugt, brød, pizza, desserter, ja, mulighederne er mange. Gasgrillen kan grille ved både direkte og indirekte varme, og det åbner op for en masse muligheder.

Med en Weber Spirit Original E-310 er du garanteret en robust gasgrill, der især er velegnet til begyndere ud i grillningens fine kunst. Den er fremstillet i flere forskellige slags metal for absolut bedste anvendelse. Grillens låg og bund er porcelænsemaljeret, de tre brændere er i rustfrit stål, og grillristen er i støbejern. Men så er du også sikret 1. kl. kvalitet, der er både brugervenlig og holdbar. Farven er sort, hvilket giver den et råt, cool udseende. Det flotte skab forneden og de 2 borde ved siderne er med til at gøre den særdeles funktionel. Her kan du opbevare diverse tilbehør og service, så du undgår at skulle bruge tid på at hente det, ligesom de praktiske borde er fantastiske at stå ved, når der skal blandes salater og marineres kød. Her er der virkeligt tale om brugervenligt design og udformning. Weber Spirit Original E-310 har 4 hjul, så du nemt kan rulle den derhen, hvor du ønsker den, uden at skulle bruge en masse kræfter.

Der er selvfølgelig elektronisk tænding, og varmen reguleres trinløst. I midten er der placeret et fast termometer, så du hele tiden kan følge med i og holde dig opdateret om, hvor langt du er i forløbet. Selve grillarealet er på 60 x 44 cm, og det er tilstrækkeligt til at servicere familie og venner med lækker mad direkte fra grillen.

Med denne gasgrill er du garanteret bedste kvalitet og masser af funktionalitet hele vejen rundt. Det kan både ses og smages.