Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Weber Q1200 køb.

Weber Q1200

Den verdenskendte Weber design finder du også i Weber Q1200.

Den smarte Weber Q1200 gasgrill er lille og lige til at tage med, når familien skal i sommerhus eller på skovtur. Grillen er nem at transportere, og du har med to sideborde masser af plads til at tilberede maden. På kun få minutter er grillen klar til pølser, hamburgere og mindre stykker kød. Perfekt til skovturen eller spontane aftener på altanen.

Den lækre og verdenskendte Weber design finder du også i Weber Q1200. På siden troner Weber Q logoet som garant for kvalitet og brugervenlighed. Det store håndtag gør det nemt at åbne og lukke låget. Grillen har indbygget stegetermometer, og den revolutionerende Q-formede brænder i rustfrit stål sørger for, at varmen fordeles til hvert et hjørne af grillen. I modsætning til kul er der ingen ventetid. Den elektriske tænding sørger for øjeblikkelig grillstart hver gang. Du skal blot trykke på knappen, og grillen er tændt. Reguler varmen med trinløst, så du kan få topresultater gang efter gang. Drypbakken i bunden opfanger fedt og kødsaft, og den kan selvfølgelig tages ud og tømmes og rengøres efter brug.

Byt eventuelt grillen ud med en plade, så du også kan spejle æg, bage pizza og mange andre ting med gasgrillen. Fordi låget er så højt, kan du sagtens grille en kylling eller andre mindre stykker kød. Låget er fremstillet i støbt aluminium sat i en glasforstærket nylonramme. På trods af gasgrillens ringe størrelse, er effekten alligevel 2.49 kW.

De arbejdsborde på siden af grillen giver dig råderum, når grøntsager og kød skal tilberedes. Efter grilning kan du folde bordene sammen, så grillen ikke fylder ret meget. Den er lige til at sætte i bagagerummet eller hen i hjørnet af terrassen. Vælg en farve på låget, som passer til din terrasse eller altan. Hvis du vil udnytte Weber Q1200 til det yderste, kan du vælge mellem meget lækkert ekstraudstyr fra Weber. På Weber Q1200 får du selvfølgelig fem års garanti på støbte aluminiumsdele, brænder, grillriste og termoplast dele. Når du anskaffer dig en Weber Q1200 får du ikke bare en gasgrill. Du får en pålidelig grill, som du sagtens kan have med på farten, og som hurtigt kan levere mad til hele familien.