Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit Weber Q3000 køb.

Weber Q3000

Weber Q3000 er en moderne gasgrill med smæk på.

Weber har i mange år givet os minder om saftige burgere, skønne hotdogs og solskins sommerdage i sandaler – og med god grund! Weber er ophavsmanden bag den kuglegrillen, og har siden opfindelsen i 1952 arbejdet på hele tiden at lave bedre grilludstyr, som nu sælges i næsten hele verden.

Weber Q3000 er en moderne gasgrill med smæk på. Grillen har to brændere. Dette sikrer at din mad kan få både indirekte – og direkte varme. Du kan dermed både lave din mad relativt hurtigt med den direkte varme, men du kan også lade din mad stege hele dagen og se den blive så mør, at den falder fra hinanden, hvis du bruger den indirekte varme. Grillen kommer med et termometer i låget, så du hele tiden kan våge over din mad uden at åbne grillen og lukke luft ind. Weber Q3000 er dermed det rene legetøj for både grillentusiaster, amatørkokke og madelskere! Grillen egner sig dog også til helt nybegyndere – den tændes ganske enkelt ved tryk på en knap, så der er plads til alle niveauer.

Grillen giver virkelig også mulighed for at folde dig ud udi de store grillprojekter. Grillen har nemlig et bord i hver side, som gør det nemt at have alle råvarer samlet lige ved grillen. Du er dermed ikke hele tiden nødt til at løbe frem og tilbage mellem køkkenet og grillen – du kan blive på et sted og koncentrere dig om at lave aftensmaden på det helt fantastiske instrument, du har foran dig. Bordene kan klappes ind. På denne måde fylder grillen ikke unødigt, når den ikke bruges.

Q serien er kendt for at være særdeles fleksibel. Grillene er udformet, så de ligner den klassiske kuglegrill, men fungerer som sagt som en gasgrill. Q3000 kommer på et rullebord, og grillen er derfor utrolig nem at få rundt. Den indbyder dermed ikke bare til familiehygge, men også til spontane aftener, hvor du kan rulle den ud på vejen og invitere naboer over til pølser og øl, uden det behøver at være det mindste besværligt.

Q3000 er ikke bare velegnet til familiemiddage og nabohygge. Den egner sig også fortrinligt til at lave mad til større forsamlinger. Grillen er stor nok til, du både kan have store stykker kød liggende i den og samtidig grille en god portion grøntsager. Så med Q3000 behøver du ikke længere have gang i flere griller, hvis du får hele familien over – den kan rumme det hele.