Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

  • DVDgaming

  • Fragt ukendt

    kr 753.25 (€ 101.17) ekskl. fragt
  •  Til butik!

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit LEGO Dimensions: Starter Pack køb.

LEGO Dimensions: Starter Pack

Gør det helt fantastiske Lego-univers digitalt.

Find din indre helt og red dem, der har brug for hjælp i Lego-universet med en kombination af dit fjernsyn og de velkendte, elskede legoklodser.

Lego Dimensions Starter Pack er lavet for at få dig trygt og roligt ind i Lego Dimensions spillet. Og hvad er så Lego Dimensions, spørger du måske. Lego Dimensions er et helt nyt univers, der kombinerer Playstation og det at bygge Lego. Når du køber din Lego Dimensions Starter Pack følger der et USB-bræt med og minifigures med. Det er på dette USB-bræt, du kan bygge og stille dine minifigures og på den måde få dem ind i spillet. Lego Dimensions Starter Pack er virkelig muligheden for at kombinere alt det forældrene elsker ved Lego: fordybelse, kreativitet og det gode håndelag med det at spille, som børnene virkelig elsker. Lego har formået at tage det bedste fra begge verdenen og lave et helt fantastisk univers, hvor du bestemmer det hele.

Lego Dimensions Starter Pack er en mulighed for at starte dit eget helt drømmeunivers. Elsker du Gandalf, men ikke Frodo? Hvorfor så ikke lave et spil, hvor du som karakterer har Gandalf og Homer fra Simpsons? Eller et hvor Batman pludselig bor i Homers hus? Det er dig der vælger, når du spiller i Lego Dimensions og på denne måde er spillet virkelig også med til at udvikle din fantasi, fordi du kan finde på helt nye historier og plot, når de forskellige karakterer ikke længere lever i hver sin historie. Alle Lego-figurer du kan købe til spillet har deres egne gadgets og evner, så en figur kan være smartere i en sammenhæng end en anden – mulighederne med Lego Dimensions er virkelig mange og spændende at udforske.

Lego Dimensions Starter Pack inkluderer også Playstation 3 spillet, der går ud på at Lego-figurerne skal løse forskellige opgaver og gåder ud fra deres evner og gadgets. På denne måde kan spillet hele tiden forny sig selv, fordi du kan sammensætte dine karakterer på en ny måde eller endda låne en karakter fra en ven, for der er virkelig mange Lego Dimensions karakterer at vælge mellem. Selve historien omhandler en Lord ved navn Vortech, der forsøger at kontrollere universet. Lego-figurene har alle en genstand, han skal bruge for at gennemføre den plan, men de vil naturligvis gerne forsøge at stoppe ham. Der er som altid masser af humor og spænding i Legos Playstation 3 spil, så køb det endelig til hele familien – de voksne kan også være med.