Prisudvikling
På denne side kan du finde priser fra udenlandske butikker. Læs her hvorfor.
×

Internationale priser på PriceRunner

Derfor viser vi internationale priser på PriceRunner

Kære PriceRunner-bruger,

Hos PriceRunner vil vi gerne vise dig alle muligheder og alle priser. Vi har derfor besluttet at vise priser fra udenlandske butikker sammen med de danske resultater.

Vi har gjort dette, fordi:

  • Butikken sender til Danmark.
  • Vi har undersøgt og godkendt butikken.
  • Priserne er omregnet til danske kroner*.

Det betyder, at du som forbruger sagtens kan handle i disse butikker. Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at det kan være mere besværligt at returnere og reklamere over produkter. Som altid bør du derfor læse butikkens regler for returnering og reklamation, inden du gennemfører købet. Skal du eksempelvis selv betale returfragten, hvis du skal returnere produktet?

Vi har samlet et par gode råd her, når det gælder ...

Flere shopper udenlands

Vi kan se, at flere og flere forbrugere shopper i specielt tyske, svenske og engelske butikker, hvorfor der er stor efterspørgsel på disse priser. På PriceRunner har vi desuden en mission om at liste alle priser, og derfor skal de internationale priser med.

Finder du nogle udenlandske butikker, vi mangler, så fortæl os det endelig i en mail via infodk@PriceRunner.com.

Ønsker du at shoppe lokalt på ferien?

De butikker, vi lister under fanen ”Internationale priser” - som du ser, hvis du besøger PriceRunner fra din computer - er butikker, vi ikke har verificeret med hensyn til levering til Danmark. Men det er relevant for dig at kende disse priser, hvis du eksempelvis på din næste ferie ønsker at shoppe lidt lokalt.

Derfor er vi begyndt at liste internationale priser blandt de danske resultater på PriceRunner.

* For at kunne omregne den udenlandske valuta, benytter vi den dagsaktuelle vekselkurs. Vores kilde for denne information er Open Exchange Rates, og som forbruger skal du i denne sammenhæng være opmærksom på, at banker og kreditkortselskaber kan opkræve en anden kurs, hvorfor der kan forekomme små forskelle. Alle priser, vi lister, er inklusiv den moms, som butikken opkræver - det vil sige den pris, du som kunde skal betale.

(Publiceret: 28. marts 2017 | Opdateret 28. november 2017)

NB! Bekræft venligst forhandlerens pris og produktinformation, inden du gør dit GoPro Hero4 Black køb.

GoPro Hero4 Black

GoPro4 er GoPros mest avancerede kamera hidtil.

Elsker du at erobre skovens tinder på din mountainbike, eller er du mere til at piske ned af de sorte pister i højeste fart? Uanset hvilken hvad du holder af at bruge din fritid på, kan det være både sjovt og gavnligt at se sin egen præstation, og det er blevet langt lettere efter GoPros er kommet på markedet.

Et GoPro er et actionkamera, er der beregnet til at optage hændelser i høj fart. Kameraerne er beregnet til at kunne optage hvor som helst, og de er bygget herefter. De kan tåle langt mere vand, sand og mudder end dit almindelige kamera kan. GoPro kan sættes fast på overflader. Du kan for eksempel sætte det på din hjelm, hvis du er ude og afprøve nye tricks på dit skateboard, eller du kan sætte det på siden af sin sportsvogn, så du får hele udsigten i høj fart med.

GoPro4 er GoPros mest avancerede kamera hidtil, hvilket betyder at dine optagelser bliver endnu mere detaljerede og i endnu bedre kvalitet. Sammenlignet med GoPro3 har GoPro4 en dobbelt så stor processor, så kameraet arbejder sikkert og i høj fart, når du vil optage din egen høje fart. GoPro4 har desuden en langt bedre mikrofon end de tidligere modeller. Det betyder at der kommer en langt bedre balance mellem lyd og billede. På denne måde kan du bruge GoPro4, hvis du er til koncert og gerne vil optage din egen dans foran scenen, men også stadig kunne genhøre musikken efterfølgende i en ordentlig lyd.

Selvom GoPro4 er lille, let og kan bruges overalt, går det på ingen måde på kompromis med billedkvaliteten. Billederne fra kameraet står knivskarpt i 12 megapixel. Kameraet er ikke bare en forkælelse for din indre actiondjævel, det taler virkelig også til den kreative side i dig. Du har mulighed for at filme og tage billeder i et bredt væld af indstillinger og vinkler – du kan for blandt andet filme i vidvinkel og på den måde få hele udsigten med, hvis du for eksempel er nået til toppen af et bjerg.

GoPro4 egner sig ikke bare til bjerge – du kan dykke helt ned til 40 meters dybde med kameraet, så det kan også bruges til at forevige spændende ferier under havets overflade. GoPro4 er uforligelig i sin evne til at fange øjeblikkene uden rystelser og uskarpheder. Den seriøse sportsudøver kan bruge det til at se sin præsentation og blive bedre og bedre og alle andre kan bruge det til at kunne bevise overfor hele familien, at de faktisk lavede en salto på trampolinen uden at komme til skade.